• Nedavno
Dupli-Sloj Prtljag Rack,Solidan Ostavu Drva Rack sa Cipela Polici,Rasklapajuce Prtljag Stalak za Gosta Sobe,Sobe,Hotele,Crna(68×40×58)

Dupli-Sloj Prtljag Rack,Solidan Ostavu Drva Rack sa Cipela Polici,Rasklapajuce Prtljag Stalak za Gosta

Buyers rating:
KM 59.85

Količina robe

[Multi] : U foldable prtljag rack sastoji se od 2 slojeve.Uključuje niže police za skladištenje gost cipele ili manji torbe,pogodan za dnevnik domaćinstvo koristiti. [Visokog kvaliteta Materijal] : podu-stajao prtljag polica je napravljen od debeo od drveta,koja je jaka, i stabilna,Mogu da podnesem teži težinu. [Proizvod Veličine] : L68×W40×H58 CM(L26.8☓W15.7☓22.8 cm),je veći da mogu napraviti tvoju sobu više čisto i uredno. [Foldable] : U foldable prtljag rack spašava prostor. [Službe] : odlučili Smo se za pružanje da svaki mušterija se sa dobar u kupovinu iskustvo.Ako imate bilo kakvih pitanja,kontaktirajte nas na vrijeme i da ćemo odgovor na vas što je prije moguće.Vertikalna prtljag rack je napravljen od debeo od drveta,koja je jaka,stabilno i noseći.Tako da ne moraš ništa ili da se sagnem kada tražim prtljag da zaštiti vašu struku.U stila izgled je korišten u različitim hotelima i odmarališta.Specifikacija : Proizvod ime : prtljag rack Size : L68×W40×H58 CM(L26.8☓W15.7☓22.8 cm) Materijal : čvrst wood Colour : Black Additional funkcije : folding Applicable ljudi : adults Use udaljenost : prtljag,odjeću,groceries Suitable scene : sobi,dnevnoj sobi,uredu,studio,prolaza,hotelskoj sobi,itd.Karakteristika : -vertikalni prtljag rack je napravljen od debeo od drveta,koja je jaka, i stabilna je.-Dupli sloj dizajn-Foldable polici.-Lepa i moderna.Paket : Prtljag rack*1,bez stvari osim prtljag rack u picture Notice : -kolika je ručno mjere,postoji određena greška,i stvarnu situaciju će pobediti.-Zbog raznih razloga,tamo može biti određeni boja razlika,predmet pravi proizvod.

Više detalja

Product name:
luggage rack
Size:
L68×W40×H58CM(L26.8☓W15.7☓22.8 inches)
Material:
solid wood
Colour:
Black
Additional function:
folding
Applicable people:
adults
Use range:
luggage,clothing,groceries
Suitable scenes:
bedroom,living room,office,studio,aisle,hotel room,etc.
Feature:
-The vertical luggage rack is made of thick solid wood,which is strong and stable. :
-Double layer design :
-Foldable shelf. :
-Beautiful and stylish. :
Package:
Luggage rack*1,excluding items other than the luggage rack in the picture :
Notice:
-The size is manually measured,there is a certain error,and the actual situation shall prevail. :
-Due to various reasons,there may be a certain color difference,subject to the actual product. :

Izbor kupaca

Disk 77-0059 Hrom Bobtail Prtljag Rack
  • Nedavno
Zahvalnost:

Disk 77-0059 Hrom Bobtail Prtljag Rack

Paket Dimenzije : 13.0" (Ne) x učestvuje sa 16,0" (P) x 6.0" (H).Proizvod Tip : Auto Saučesništvo.Paket Količinu : 1 Državu Porijekla : Kini.Disk je Američki VBlizanac divizija Zapadne

KM 38.45