• Nedavno
D Prsten Kravatu Padova, Brod D-u Obliku Vežite Lako Instalaciju Trajnih za Naduvavanje Brodove za takođe, pogledaj Jahte

D Prsten Kravatu Padova, Brod D-u Obliku Vežite Lako Instalaciju Trajnih za Naduvavanje Brodove za takođe,

Buyers rating:
KM 67.05

Količina robe

Sjajne Povrsine : površinu savijanje i baza je fino zemlju i ogledalo sjajne, sa visokim preciznosti, svjetlost i ravan.Važećim Scene : Može se koristiti za brod jahte, takođe, pogledaj jahte, naduvavanje jahti i posao jahte, itd.Standard Veličine : I popraviti rupu veličine je 5mm, sa standardnim proizvodnju, i veza je tijesno i nije lako da se opusti.Popravlja Dijela : savijanje i baze su često zajedno, koji se mogu čvrsto popraviti jahtu povodac, sa jakim practicability.Nerđajućeg Čelika : marinac D-u obliku vežite je napravljen od 316 nerđajućeg čelika, što je teško i koroziju opire, nije lako rust.Karakteristika : 1. Nerđajućeg Čelika : marinac D-u obliku vežite je napravljen od 316 nerđajućeg čelika, što je teško i koroziju opire, nije lako rust.2. Standard Veličine : I popraviti rupu veličine je 5mm, sa standardnim proizvodnju, i veza je tijesno i nije lako da se opusti.3. Sjajne Povrsine : površinu savijanje i baza je fino zemlju i ogledalo sjajne, sa visokim preciznosti, svjetlost i ravan.4. Popravlja Dijela : savijanje i baze su često zajedno, koji se mogu čvrsto popraviti jahtu povodac, sa jakim practicability.5. Važećim Scene : Može se koristiti za brod jahte, takođe, pogledaj jahte, naduvavanje jahti i posao jahte, itd.Specifikacija : Predmet Tip : Marinac D-u Obliku Buckle Material : 316 nerđajućeg steel Uses : Može da se koristi za razne vrste jahte kao marinac jahte, takođe, pogledaj jahte, naduvavanje jahte, i posao jahte.Vežite Debljine : Povrsine. 6mm / 0.24 in Fixing Rupu Veličine : Povrsine. 5mm / za 0,2 u Paketu Listu : 1 x Buckle1 x Base Note : Ovaj proizvod je napravljen od nerđajućeg čelika i zahtijeva redovne inspekciju i održavanje tokom koristiti.

Više detalja

Item Type:
Marine D Shaped Buckle
Material:
316 stainless steel
Uses:
Can be used for various types of yachts such as marine yachts, fiberglass yachts, inflatable yachts, and business yachts.
Buckle Thickness:
Approx. 6mm / 0.24in
Fixing Hole Size:
Approx. 5mm / 0.2in
Package List:
1 x Buckle1 x Base :
This product is made of stainless steel and requires regular inspection and maintenance during use. :

Izbor kupaca