• Nedavno
AGEbeautiful Root Preliv Sprej Privremeno Boja Kose, Pokrij Se Gray Skrivač, Srednje Brown

AGEbeautiful Root Preliv Sprej Privremeno Boja Kose, Pokrij Se Gray Skrivač, Srednje Brown

Buyers rating:
KM 8.62

Količina robe

AGEbeautiful Root Diraj-privremeni boja kose je voda, znoj i mrlja otporne i traje dok se tvoj sledeći šampon.Brzo i lako se krije gray korijene u sekundi.Delikatno pokriva stanjivanja mrlje tako kosa je prirodno pun i lijepa.Godinama je samo broj, i oni nikada ne znam tvoje.AGEbeautiful Root Diraj-Privremeni Boja Kose je voda, znoj, i mrlja otporne i traje dok se tvoj sledeći šampon.Ovaj sprej diraj se boja kose delikatno pokriva stanjivanja mrlje tako kosa je prirodno pun i lijepa.Ovo root diraj se proteže se razvijeno za dopunu AGEbeautiful nijanse i lako se uklapa sa neka druga boja kose brend.Brzo i lako se krije gray korijene u snds.Suho prah sprej također dodaje obim u korijene.Crni : Za crni da plavo-crno nijansi (AGEbeautiful 1 N-1 B) Najmračnije Brown : Za najmračnije brownsi da tamno braon nijansi (AGEbeautiful 3 N-4 N) Najmračnije Plam Brown : Za duboko plam crnci da duboko violet brownsi (AGEbeautiful 1 V-3 V) - Srednje Brown : Za svetlo pređi na srednje brownsi (AGEbeautiful 5 N-6 N) - Svjetlo Golden Brown : Za svetlo zlatni brownsi da mračno plavuše (AGEbeautiful 6 G-7 G) - Tamno Crvena Brown : Za srednje da tamno crveni (AGEbeautiful 4 R-5 R, 4 RM-5 RM) - Tamno Plavu : Za srednje da mračno plavuše (AGEbeautiful 7 N, 8 N, 8 G) - Svjetlo Zlatni Plavuša : Za ionako najslabije da svjetlo plavuše (AGEbeautiful 9 N-9 G) - Smedja : Za svetlo brownsi (AGEbeautiful 6 N/6 NN) - Srednje Ash Brown : Za srednje ash brownsi (AGEbeautiful 5 A) - Srednje Plavuša : Za srednje plavuše (AGEbeautiful 8 N/8 NN) 1. Mrdaj pa prije svakog koristiti.Profesionalni Korištenja Savjet : malo odužila : možeš sloj na proizvod za tamnije rezultate. 2. Drži mogu 4-6 inča dalje.Profesionalni Korištenja Savjet : malo odužila : možeš sloj na proizvod za tamnije rezultate. 3. Odnosi na suho frizura kosu.Sprej na korijene koristi svjetla, čak i udara.Profesionalni Korištenja Savjet : malo odužila : možeš sloj na proizvod za tamnije rezultate. 4. Uradio!Grej korijene su skrivene u sekundi.Profesionalni Korištenja Savjet : malo odužila : možeš sloj na proizvod za tamnije rezultate.

Više detalja

Izbor kupaca

Par Zamjena Uglu Svjetlo Skupštine
  • Nedavno
Zahvalnost:

Par Zamjena Uglu Svjetlo Skupštine

Plan počinje na sastanak kupovine.Proizvod kvar i nepravilnosti su pokriveni nakon proizvođač je garancija.Bez dodatnih troškova za popravke dijelove, rada i isporuka su svi uključeni.

KM 34.54
Jasan Odgovor Šala Test Trudnoće
  • Nedavno
Zahvalnost:

Jasan Odgovor Šala Test Trudnoće

Lažnu Trudnoću Izgleda kao Prava Proizveden od strane vrhu dobavljač sa pakovanje, uputstva, i testove da vidi identičan pravi test za trudnoću!.Pozitivne Rezultate Svaki Put kad uži

KM 7.27